Muziek

Op dit moment maak ik deel uit van de band Delicious Surprice. Een verrassende band met een breed spectrum aan eigen songs, no nonsens, open, eerlijk, herkenbaar, pakkend met stevige groove. Organic home grown rock songs with tasteful spicy ingredients.

Songs Delicious Surprice

http://www.delicioussurprise.nl

Op mijn 14de jaar verhuisden mijn ouders naar Heerenveen. Al snel kwam ik in aanraking met Wim Wever. Hij stimuleerde mij om basgitaar te leren spelen. Door jaren te oefenen en te spelen met veel mensen in het jongerencentrum “het Pakhuis” heb ik me zelf ontwikkeld. Het pakhuis in Heerenveen was in de tachtiger jaren een waar middelpunt voor muzikanten. Mensen als Kier van der Werf, Michiel Hoogenboezem, Harry Zandstra en Jan Akkerman waren er vaak te vinden. Vooral met Kier van der Werf heb ik jaren gespeeld in verschillende bandjes. In die tijd maakten we met name jazz-rock.

Door Michiel Hoogenboezem werd ik gevraagd om toe te treden tot de Groningse formatie Fandango. Kort daarna kregen we via dj Alfred Lagarde een platencontract bij CNR het platenlabel van Willem van Kooten alias Joost de Draaijer ( Nederlands bekendste dj op dat moment ) Alfred Lagarde werd onze producer. In die tijd waren we dagelijks op de radio te horen.

Ik luister veel naar muziek waarbij een diversiteit aan stijlen langskomen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s