Méér makelaar

.
Een aantal fundamentele zaken zijn in een mensenleven van essentieel belang. We willen ons géén zorgen hoeven maken over onze gezondheid, inkomen, relatie, 1ste levensbehoeften en onze huisvesting.

.
Ik kan me nog herinneren dat Margje en ik ons eerste huis kochten in Haren. We waren zo gelukkig met de aankoop van ons nieuwe thuis. Een vrijstaand huisje aan de Rijksstraatweg met een tuin op het westen. ’s Avonds ging de telefoon en werd onze droom wreed verwoest. De verkopende makelaar belde dat de verkoper weigerde de koopovereenkomst te tekenen. Zijn vrouw had spijt en hij had de verkopende makelaar opdracht gegeven om er voor te zorgen dat alles werd terug gedraaid. In die tijd was een mondelinge overeenkomst, als je die voldoende kon aantonen, ook bindend. Een spannende tijd volgde, afgerond met een heus kort geding voor de rechtbank. Gelukkig stelde de rechter ons in het gelijk en konden we alsnog van ons nieuwe huis gaan genieten. Mijn vader zei toen lachend “het is goed jongens dat jullie dit hebben meegemaakt. Je hebt nu zelf aan den lijve kunnen meemaken hoezeer het kopen van een huis je bezig houdt en hoe het kan ingrijpen in je leven”.

De spijker op zijn kop zeggen ze dan! Als een rode draad loopt deze ervaring door ons makelaar zijn heen ons steeds beseffende dat alles rond het begrip wonen te maken heeft met emotie en keuzes maken. Daarom heb ik ook een moord vak als ik in een volgend leven weer zou moeten maken word ik absoluut weer makelaar. Het dagelijks bezig zijn met mensen, een luisterend oor zijn en ze helpen met het vaststellen en bereiken van hun doelen is heerlijk.

.

.
Wij willen niet alleen volgers zijn maar voorop lopen. We streven er naar toonaangevend te zijn. Dit willen wij o.a. realiseren door zowel in onze online presentatie, als onze fysieke winkel zo laagdrempelig mogelijk aanwezig te zijn.

Wij makelen met aandacht en persoonlijke flair en zijn niet alléén gefocust op een transactie, een moment, maar zijn daarentegen geconcentreerd op de toekomst. Want je huis is een thuis, een plek om te wonen. Het maakt deel uit van je leven en daarom verdient het kopen of verkopen van je huis alle persoonlijke zorg en aandacht.

.

.
Als onderdeel van de garantie makelaars en als NVM lid beschikken we over alle nodige tools om je huis succesvol en veilig te verkopen of aan te kopen.


http://www.garantiemakelaars.nl/markant/

Beoordelingen wie is de beste makelaar

Markant Garantiemakelaars
GRONINGEN

Enthousiasme: 9,3
Snelheid van reageren: 9,3
Afspraken nakomen: 9,8
Creativiteit: 9,3
Marktkennis: 9,5

9,4
31 juli 2011
Carry Muller
Klein makelaarskantoor met een uitstekende service.Er wordt direkt gereageerd als je contact met ze opneemt. je krijgt bij hun persoonlijke aandacht. Margje en Gerard Schreuder hebben mijn appartement ondanks de toen slechte markt uitstekend verkocht en dat terwijl ik op 9000 km !! afstand zat. Ze hebben alles perfect geregeld. Top hoor.
Enthousiasme: 9
Snelheid van reageren: 9
Afspraken nakomen: 10
Creativiteit: 10
Marktkennis: 9

9
25 juli 2011
André Weits
Zeer goed advies gehad over verkoopprijs en het moment van verkopen. Tevens op juiste wijze onderhandelingen gevoerd, alsmede adequaat gereageerd op klachten van nieuwe eigenaren.
Enthousiasme: 9
Snelheid van reageren: 9
Afspraken nakomen: 9
Creativiteit: 9
Marktkennis: 9

9,4
21 juli 2011
Jaap Linker
Ons eerste contact was op een zaterdag. Gerard Schreuder kwam op die middag tussen 5 en 6 nog langs om afspraken te maken. En afspraken kun je gewoon met Gerard en zijn team maken. Klein kantoor met een top service.
Enthousiasme: 9
Snelheid van reageren: 9
Afspraken nakomen: 10
Creativiteit: 9
Marktkennis: 10

9,8
20 juli 2011
Bertram The
Pro’s: – Professionele, maar prettige en eerlijke omgang – Kleinschalig bedrijf met persoonlijke aandacht – Afspraken worden goed gecommuniceerd en nageleefd met veel flexibiliteit waar dat gewenst is – Ook foto’s worden door hen zelf verzorgd; en op uitstekende wijze Con’s: – …
Enthousiasme: 10
Snelheid van reageren: 10
Afspraken nakomen: 10
Creativiteit: 9
Marktkennis: 10

Deze makelaar is voorstander van eerlijk en transparant makelen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s