Biografie

Hallo en welkom op mijn blog site! Leuk dat je geïnteresseerd bent in wat mij allemaal bezig houdt.

Ik ben geboren op 2 november 1958 in Groningen en getrouwd met Margje Schreuder – van den Berg. Vader Jaap F.K. Schreuder en moeder Wil A. Schreuder – Rubingh. Mijn vader en moeder werkten allebei in het familiebedrijf Schreuders Automaterialen. Het grootste grossiersbedrijf in automaterialen in Noord Nederland.

In mijn jeugd is het wedstrijd zwemmen mijn grote passie geweest. Ik was lid van G.Z.& P.C en trainde maar liefst 3 keer per dag in zowel het Noorderzwembad als de Papiermolen in Groningen. Logistiek een ware aanslag op ouders en opa en oma. Het bracht me uiteindelijk deelname aan de Nederlandse kampioenschappen.

Op mijn 14de verhuisden mijn ouders naar Heerenveen waar ik mijn partner Margje heb mogen leren kennen. We hebben feitelijk een groot deel van onze jeugd samen beleefd. Een heerlijke tijd. Op onze brommer snorden we vele km over het platteland van Friesland. Zorgeloos in de weekenden uitgaan in Heerenveen of Groningen. In deze periode ben ik ook in aanraking gekomen met de muziekwereld. Ik heb in die periode leren basgitaar te spelen.

Na een aantal jaren verhuisden mijn ouder weer naar Groningen en ging Margje de verpleging in. Ze woonde toen in het zusterhuis van het A.Z.G. in Groningen. Nadat Margje vanuit Groningen vanwege een baan weer terug ging naar Friesland zijn we gaan samenwonen in Gorredijk. Na een aantal jaren zijn we verhuist naar het dorp Langezwaag onder de rook van Heerenveen. In de beginjaren tachtig ben ik bij mijn vader gaan werken in de makelaardij. Ik combineerde dit met het professioneel muziek maken. Na ongeveer 3 jaren op en neer gereden te hebben tussen Friesland en Groningen zijn we verhuist naar Haren en is Margje ook de makelaardij ingerold.

In deze periode werden ook onze 3 zoons geboren. Jaap in 1990, Bert in 1993 en Gertjan in 1995. Het huis in Haren werd ook te klein. Het verlangen naar het platteland werd steeds groter en we hebben toen besloten in Grijpskerk te gaan wonen. Tot op de dag van vandaag wonen we aan de rand van dit prachtige dorp in een heerlijke woonboerderij.

Met mijn zoons heb ik stad en land afgereisd om ze hun eigen passie te laten beleven. IJshockey en voetballen. Ook zij hebben hun dromen kunnen waarmaken tot op een hoog niveau. Naast mijn werk ben in nog steeds actief als sportduiker en musicus.

Zoon Bert keeper bij sc Heerenveen.

IJshockey een flitsende sport waar zoon Jaap en Gertjan veel plezier aan hebben beleefd.

In 1997 hebben we samen besloten om voor ons zelf te beginnen. We hadden allebei de behoefte om in een kleinschaliger setting te gaan werken. We wilden niet langer opgejaagd worden door een te volle agenda, strak gepland onze dagen te moeten slijten. Ontspannen met een kop koffie een luisterend oor zijn voor onze klanten. Samenwerken aan een goed resultaat. De factor tijd moet een voordeel zijn. Direct contact en korte lijnen. Een heerlijk beroep waarbij ik het contact van mens tot mens koester als zeer waardevol.

Helaas konden we in onze bedrijfsnaam de naam Gerard & Margje Schreuder niet gebruiken. We hebben uiteindelijk gekozen voor Markant Garantiemakelaars. Markant is een naam die goed bij ons past en een prima samenvatting geeft van ons beider levenspad en visie.

http://www.linkedin.com/profile/edit

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s